VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

Filter op kleur

Filter op Prijs

2 tot € 191

Onze keuken meubels 

Het kiezen van een keuken is een belangrijke stap als u weet dat een gemiddeld persoon gemiddeld meer dan 2 uur per dag doorbrengt. Om te voldoen aan de veelvoudige en diverse verwachtingen van alle bewoners van het huis, moet een perfecte keuken praktisch, functioneel en aangenaam zijn. Ons doel is om u te helpen bij het samenstellen van een set keuken meubels die functionele, sportieve, trendy en actuele kleuren blijken te zijn met moderne en resistente materialen. Easy Cuisine biedt daarom een volledig assortiment lage en hoge keukenunits en kolom- of hoekelementen voor de beste prijs. Vind ook alle reserveonderdelen van keukenmeubilair en opslag die u nodig heeft om een keuken te regelen in een goedkope en op maat gemaakte set.

Goedkope keukenelementen op maat

Alle keukenelementen die wij aanbieden zijn gemaakt van spaanplaat (PP). De fronten zijn gemaakt van houtvezels en een synthetisch bindmiddel (MFD) met een dikte van 16 mm. De afmetingen variëren afhankelijk van de gekozen opslag. Elke Easy Cuisine-keuken kast wordt geleverd met een 22 cm geborstelde roestvrijstalen handgreep, een bevestigingsset en eventueel softclose scharnieren.

Een volledig aanpasbare keukenset

Hoe u uw keuken ook organiseert, wij bieden keukenelementen die geschikt zijn voor elk gebruik. Onze keukenmeubelen bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding en zijn bovendien volledig aanpasbaar. Een goede indeling van elk element en keukenmeubilair is de sleutel tot een functionele en vooral praktische keuken. Werkblad, kast, kasten en keukenkast moeten harmonieus naast elkaar worden geplaatst om een ​​vaatwasser optimaal te kunnen integreren, om een ​​kookplaat of oven in te sluiten in de continuïteit van een gootsteen ingebed in een meubel. Wij bieden ook afwerking fronten om uw boven- en onder keukenmeubilair aan te kleden.

BEZORGSERVICE MOGELIJK snel en professioneel
VEILIGE BETALING Paypal | Bancontact | Overschrijving | Credit card
KEUKENMEUBELS "ALL INCLUSIVE" POOTJES, HANDGREPEN, PLINTEN, SCHARNIEREN